Welkom bij De Demoman
Gemaakte opnames
Demo opnemen
Tarieven - Voorwaarden
Voorbereidingen opname
Contact
Met dank aan
Over De Demoman
De Demoman
Mobile Music Recording Studio
Welkom bij De Demoman

De Demoman is een mobiele muziekstudio en kan een demo opnemen op de locatie waar jij repeteert of live speelt: je hoeft dus niet naar een studio - de studio komt naar jou.
De Demoman werkt met Pro Tools 9, Digidesign Digirack 003+ Factory, Focusrite Octopre MKII, MacBook Pro en Shure, Sennheiser, Audio Technica en
Røde microfoons en KRK RP6 nearfield monitoren om e.e.a. op af te mixen.  Deze apparatuur maakt een professioneel resultaat een haalbare zaak. Mijn streven is een demo te produceren die een studio-opname benadert en radiowaardig is.

Visie

Een demo opnemen en daarvan een goede eindmix bezitten is voor elke muzikant(e) van vitaal belang: of je nu Coldplay / Local Hazard dan wel The London Symphony Orchestra of het Uitstrijkje heet. Jouw ambitie is: jouw muziek zo perfect mogelijk te spelen en te laten horen. Zeker als je daarmee verdergaande plannen hebt maar ook als je voor de lol musiceert en een opname als "muzikale foto" wilt hebben. Mijn ambitie is jouw muziek zo perfect mogelijk te registreren en af te mixen, zodat jij jouw band / muziekgezelschap uitstekend kan presenteren.

Teamwork

Een demo opnemen is teamwork. Ik zet me als geluidstechnicus in alsof ik een tijdelijk, toegevoegd bandlid ben: een andere manier is slecht denkbaar. In deze rol luister en denk ik mee over elk aspect van jouw muziek en zal ik daar - als ik denk dat de kwaliteit van jouw muziek daardoor verbeterd kan worden - feedback op geven.
Bij veel studio's wordt dit feedback geven als aparte en te betalen dienst aangeboden onder de noemer: bandcoaching. Interactie tussen muzikant en geluidstechnicus is echter onvermijdelijk en alltijd een noodzaak. It simply comes with the job...Welkom bij De DemomanGemaakte opnamesDemo opnemenTarieven - VoorwaardenVoorbereidingen opnameContactMet dank aanOver De Demoman